-Medewerker PR-

Wat we zoeken:
We zoeken iemand die onze website bij kan houden en onze organisatie en de doelgroep een gezicht kan geven naar buiten via de sociale media.
Ook het uitbrengen van een (digitale) Nieuwsbrief, het organiseren van deelname aan publieksmanifestaties zoals Bevrijdingsdag, de Molenmarkt en opstellen van persberichten behoren tot het takenpakket.
Daarnaast is het fijn als je een proactieve houding hebt en kansen aanpakt of opzoekt om VOD meer onder de aandacht te brengen.
Je hebt affiniteit met de doelgroep en minimaal HBO werk- en/of denkniveau.

Wat wij bieden:
Een prettige werkomgeving, uitdagend werk. Cursussen in samenwerking met Vluchtelingenwerk. Een actief en betrokken bestuur waarop je kunt terugvallen. Onkostenvergoeding.

Als medewerker marketing krijg je de kans om je creatieve kanten tot uitdrukking te brengen door middel van ontwikkeling van nieuwe contacten en kanalen voor de verspreiding van marketing materialen. Ook doe je ervaring op met het organiseren van evenementen en voorlichting. Door jouw inzet geef je vluchtelingen een gezicht die zonder jou in een vergeethoekje dreigen te raken.

Contact opnemen:
Lijkt het je wat? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Heeltsje Graansma,
telefoon 0317-450140 of per mail: info@vodwageningen.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Vacatures Vrijwilligers. Bookmark de permalink.