Nieuwe vacatures: – Netwerkverbreder –

Wat we zoeken:

Je houdt je bezig met taken die meer bekendheid geven aan VOD. Je werkt planmatig om meer mensen en organisaties in Wageningen en omgeving te betrekken bij VOD. VOD kan op verschillende vlakken meer inbreng gebruiken: onderdak, donateurs, praktische en organisatorische ondersteuning.

Je zorgt voor de verspreiding van VOD nieuws en promotie via bestaande kanalen en bepaalt mogelijke nieuwe kanalen. Beschikbare hulpmiddelen zijn: VOD website, nieuwsbrief, sociale media, bestaand informatie- en promotie materiaal. En natuurlijk de kennis en ervaring van het team van VOD.

Daarnaast help je bij het organiseren van de deelname van VOD aan publieksmanifestaties, denk hierbij aan 4 en 5 mei, de Molenmarkt, de Nacht van de Vluchteling, etc. Je verzorgt voorlichting over activiteiten van VOD ten behoeve van scholen, kerken en andere geïnteresseerden. Je werkt mee aan de werving en het behoud van donateurs.

Je brainstormt met het bestuur over verschillende mogelijkheden om fondsen te werven en maakt hiervoor een plan van aanpak om het vervolgens uit te voeren in de praktijk.

Zelfstandig werken en eigen initiatief worden gewaardeerd, je werkt samen met en wordt ondersteund door het team van VOD.

Heb je interesse in de functie? Stuur een motivatie naar info@vodwageningen.nl

Vragen? Zelfde emailadres of bel 0317-450140, vraag naar Heeltsje Graansma

Dit bericht is geplaatst in Vacatures Vrijwilligers. Bookmark de permalink.