Stichting Vluchteling Onder Dak (VOD) is een vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met de opvang en begeleiding van mensen waarvoor het eerste verzoek tot asiel is afgewezen. Wij bieden hen praktische, emotionele en juridische hulp.

Op dit moment hebben wij verschillende vacatures. Kent u iemand in uw netwerk die mogelijk interesse heeft? Stuurt u dit bericht dan graag aan hen door! Dank alvast voor uw medewerking.

---

Vacature – Juridisch medewerker 

Wij zoeken een betaalde kracht (1 dag per week) die juridische begeleiding wil bieden aan uitgeprocedeerden en mensen waarvan de vergunning tot verblijf asiel is ingetrokken en die vragen hebben rond hun verblijfsrecht.

Meer lezen.

Via deze link kun je de vacaturetekst direct downloaden:
Vacature juridisch medewerker

---

Vrijqwilligers vacature - fondsenwerving

Bent u bedreven in het werven van fondsen en draagt u Vluchteling Onder Dak een warm hart toe? Wij stellen uw hulp op prijs!

Neem voor meer informatie contact op via info@vodwageningen.nl of bel 0317-450140 (bereikbaar op woensdagen).

Meer lezen.

---

Vrijwilligers vacature - secretarieel medewerker

Vluchteling Onder Dak is op korte termijn op zoek naar een secretarieel medewerker. Heb je ervaring op dit vlak? Of wil je graag meer ervaring opdoen? Dan is dit je kans!  We horen graag van je!

Neem voor meer informatie contact op via info@vodwageningen.nl of bel 0317-450140 (bereikbaar op woensdagen).

Meer lezen.

---

Bestuursvacature VOD

Momenteel bestaat het bestuur van VOD uit 3 personen. Graag hebben wij versterking! Heeft u interesse? Stuur ons een email met een korte introductie over uzelf, uw achtergrond en interesse. Mailen kan naar: info@vodwageningen.nl

---

Onderdak gezocht voor gezin

Vanaf 1 oktober zijn wij opzoek naar nieuwe huisvesting voor een gezin dat momenteel via ons onderdak heeft. Kent u iemand die ons kan helpen? Of overweegt u zelf een woonruimte aan te bieden aan een gezin? Neemt u voor meer informatie contact met ons op: info@vodwageningen.nl. Ook via de website kunt u informatie vinden: http://www.vodwageningen.nl/stel-een-kamer-ter-beschikking/

---
huis VOD

Word donateur!

Wij zijn hard opzoek naar donateurs! Om onze cliënten goed te kunnen ondersteunen is uw bijdrage onmisbaar. Doneren kan al vanaf 5 euro, op rekeningnummer NL 82 INGB 0007 5346 68 ten name van Fonds Vluchteling Onder Dak te Wageningen.

Meer lezen.