Bestuurslid gezocht!

Wil jij in een bestuurlijke rol iets doen voor vluchtelingen en ongedocumenteerden? Dan zoeken we jou!

Wij zoeken bij Vluchteling Onder Dak een vierde bestuurslid. Heb jij affiniteit met onze doelgroep van vluchtelingen en ben je bereid je actief in te zetten en te binden voor een langere periode? Dan komen we graag in gesprek met je. Het is mooi meegenomen als je al wat netwerk rond de Wageningse sociale kaart hebt, maar dit is geen vereiste.

Als bestuurslid van Vluchteling Onder Dak houd je je bezig met de langere termijn visie en strategie van de organisatie. Als bestuur ondersteun je haar vaste medewerkers in hun werkzaamheden door met hen in gesprek te gaan over de dillema’s die zij tegenkomen in het werkveld. Je ondersteuning uit zich ook praktisch, doordat het bestuur ook vaak actief betrokken is bij bijvoorbeeld nieuwe huisvesting zoeken voor vluchtelingen, het regelen van contracten, voortgangsgesprekken met medewerkers, naar netwerk evenementen gaan, etc.

Vaardigheden die we graag in je zien zijn:

  • Gevoel voor/affiniteit met bestuurlijke aangelegenheden;
  • (Enige) visie en langere termijn denken;
  • Een hart voor vluchtelingen en vrijwilligerswerk;
  • Gevoel voor praktische haalbaarheid;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een team-spirit;
  • Enthousiasme en gevoel voor humor.

Herken je bovenstaande vaardigheden en steek jij graag je tijd in een organisatie die zich actief inzet voor vluchtelingen die minder perspectief hebben en zich in de marge van de samenleving bevinden? Email of bel ons want dan komen we graag in contact met jou!

Contact: aandeslag@vodwageningen.nl of 06-41676935