Geef een beetje warmte deze winter

Help Vluchteling Onder Dak de winter door

Alle beetjes helpen. Daarom roepen we mensen op om de energiecompensatie voor november en december van 190 euro te doneren aan Vluchteling Onder Dak, als u de compensatie natuurlijk zelf niet nodig heeft! Zodat het geld terechtkomt bij mensen die het nu ’t hardst nodig hebben.

De vluchtelingen die wij ondersteunen hebben op verschillende manieren onderdak. Sommigen van hen wonen in woningen die VOD huurt. Anderen hebben zelf een kamer geregeld of verblijven bij vrienden of kennissen. Hoe de woonsituatie ook is, allemaal hebben ze last van de stijgende energiekosten en de hogere kosten voor boodschappen en andere levensmiddelen.

Ook VOD ziet een enorme stijging aan energielasten voor de woningen die wij voor onze cliënten huren. Samen met een aantal vrijwilligers nemen we energiebesparende maatregelen, zoals het plaatsen van tochtstrips, dikke gordijnen en isolatie-folie. Maar er is niet tegen de stijgende lasten op te vechten. Daarom doen we deze oproep.

Als u de energiecompensatie van de komende 2 maanden niet nodig hebt, kunt u hiermee een verschil maken voor andere mensen. Zo hoeft er hopelijk niemand deze winter in de kou te zitten. Helpt u ook mee?