Onderdak verlenen

Stichting Vluchteling Onder Dak is op zoek naar naar inwoners van Wageningen en omgeving (Renkum, Bennekom, Rhenen, Ede, etc.) die tijdelijk onderdak zouden kunnen en willen verlenen aan een vluchteling. Zodra een vluchteling bij ons komt die in nood verkeert kunnen wij contact opnemen met de mensen uit ons netwerk met de vraag wie op dat moment onderdak kan verlenen. Ook zijn wij op zoek naar mensen in Wageningen die bereid zijn om voor langere tijd een kamer ter beschikking te stellen (evt. tegen een financiële vergoeding).

Woon je in of rondom Wageningen en ben je bereid om tijdelijk onderdak te verlenen aan mensen in nood en hen een helpende hand te bieden, neem dan vooral contact op!

Klik hier om meer te weten te komen en om je aan te melden.

*Let op! De afgelopen week hebben we veel vragen gehad over de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Deze vluchtelingen krijgen een speciale verblijfsstatus van de Nederlandse overheid en vallen dus niet binnen onze doelgroep. VOD richt zich op vluchtelingen zonder papieren of verblijfsvergunning. Ook zij hebben dringend hulp nodig. Schroom dus niet om contact op te nemen!