Word donateur!

“Draag uw steentje bij”- Vluchteling Onder Dak presenteert zichzelf op Koningsdag 2016

Stichting Vluchteling Onder Dak is hard opzoek naar donateurs! Wij zijn voor het merendeel afhankelijk van donaties en particuliere giften. Doneren kan al vanaf 5 euro, op rekeningnummer NL 82 INGB 0007 5346 68 ten name van Fonds Vluchteling Onder Dak te Wageningen. Hiermee kunnen wij ongedocumenteerde vluchtelingen in Wageningen direct hulp bieden.

Wij ondersteunen ongedocumenteerde vluchtelingen in Wageningen en omstreken met juridische en maatschappelijke hulp en indien nodig bieden we hen onderdak en huis VODfinanciële ondersteuning. Een van de cliënten die wij jarenlang hebben ondersteund is bijvoorbeeld de familie van Tri Pham.

Draagt u deze mensen ook een warm hart toe? Doneer dan op rekeningnummer NL 82 INGB 0007 5346 68 ten name van Fonds Vluchteling Onder Dak te Wageningen.

Wij stellen het zeer op prijs als u ook uw contactgegevens aan ons kunt mailen: info@vodwageningen.nl, zodat wij u kunnen bedanken voor uw gift en u ook (desgewenst) kunnen informeren over onze activiteiten.

Hartelijk dank!

Meer informatie over doneren vindt u hier. 

Bent u reeds donateur maar heeft u geen bericht van ons ontvangen? Graag willen wij u bedanken voor uw gift en informeren u graag over onze activiteiten. Stuur een email naar info@vodwageningen met uw contactgegevens, dan zullen wij u binnenkort benaderen!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.