Crowdfunding voor meneer Chalet

“Onafhankelijk van de uitkomst van mijn legalisatieproces, mijn grote interesse in Java programmeercursus komt omdat ik mijn middelbare onderwijs in Nederland heb gedaan met specialisatie in netwerk beheerder  (Van Rhijn College – Almelo) en 2 jaar op hoger niveau opleiding netwerken infrastructuren & Design bij  (Hoogeschool Zuyd – Heerlen) .

Op dit moment heb ik door mijn situatie een aantal beperkingen om door te studeren of te werken. Met de cursus Java programmeren kan ik in enkele maanden specialiseren, bovendien: Java is een van de populairste programmeertalen. Veelgebruikt én veelgevraagd, ik kan de toekomst niet voorspellen maar met het Java Programmeren Certificaat kan ik makkelijk werk vinden overal in Nederland of in mijn Land als ik terug moet gaan.”

Meneer Chalet (38)  is een van onze cliënten die vooruit blijft kijken en zich niet te neer laat slaan door de onzekere situatie waarin onze doelgroep in verzeild is geraakt. VOD wil hem graag steunen om zijn doel te bereiken. U ook? U kunt een donatie doen.

De Java Cursus bij de LOI kost in totaal 650 euro. Inclusief cursusmateriaal, software en certificaat. Meneer Chalet heeft zelf een geschikte computer.

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL 82 INGB 0007 5346 68 ten name van Fonds Vluchteling Onder Dak te Wageningen onder vermelding: crowdfunding meneer Chalet

Wij zullen u op de hoogte houden van de voortgang en slagen van deze actie.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.