Koningsdag – Draag ook je (sjoel)steentje bij – gewijzigde locatie: Villa Bloem!

Kom op Koningsdag voor maar 1 euro sjoelen bij Vluchteling Onder Dak, en draag zo je IMG_3871(sjoel)steentje bij voor vluchtelingen in Wageningen! Bovendien is het mogelijk leuke prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers in Wageningen. Wij zijn op woensdag 27 april tussen 11:00 en 15:00 uur te vinden bij Villa Bloem, Kapelstraat 2a, in Wageningen.  Er zullen maar liefst 10 sjoelbakken zijn!

De opbrengst van het sjoelen gaat naar stichting Vluchteling Onder Dak (VOD). VOD biedt juridische en maatschappelijke ondersteuning en indien nodig onderdak en financiële ondersteuning aan ongedocumenteerde vluchtelingen in Wageningen en omstreken.

Recentelijk waren er bijvoorbeeld massale acties voor Tri Pham en zijn familie, tegen hun dreigende uitzetting.  Zij werden  jarenlang door VOD gesteund. Toen Tri uitgezet dreigde te worden, nam VOD samen met VWON en betrokken particulieren het initiatief voor deze acties. Groot was de vreugde dat Tri toch mocht blijven. Ook voor onze andere cliënten hopen we op een menswaardige toekomst.

Vind je het ook belangrijk dat deze vluchtelingen perspectief hebben en niet zomaar op straat komen te staan? Kom dan langs bij Villa Bloem, en speel een potje sjoelen, of kom gewoon even langs om een praatje te maken.  Houd je niet zo van sjoelen? Direct doneren mag uiteraard ook!

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Koningsdag – Draag ook je (sjoel)steentje bij – gewijzigde locatie: Villa Bloem!

  1. Pingback: Sjoelen Koningsdag geslaagd! |

Reacties zijn gesloten.